HRVATSKA

 
   STRUČNI SKUP VODITELJA PROGRAMA GLOBE, KARLOVAC, 12. - 14. ožujka 2009.
 
 


U Katalogu stručnih skupova Agencije za odgoj i obrazovanje – I. dio, kategorija Odgoj i obrazovanje za okoliš i održivi razvoj (http://www.azoo.hr/kategorija/katalozi/6) planiran je od 12. do 14. ožujka 2009. stručni skup za voditelje Programa GLOBE

Domaćin stručnog skupa je OŠ Dubovac, Primorska 9, Karlovac

 Prema sugestijama mnogih polaznika početnog i naprednih tečajeva, ovoga ćemo puta omogućiti sudionicima da se bave samo jednim od GLOBE područja (Atmosfera, Pokrov, Voda, Tlo), prema vlastitom izboru. Radi pravodobne pripreme odgovarajućeg prostora, opreme i vremenskog okvira, pozivamo sudionike da se kod prijave za stručni skup opredijele za područje u kojem žele raditi te da koriste posebni obrazac prijave.
Prijave dostaviti e-poštom na adresu: diana.garasic@azoo.hr.

 

 S obzirom da Program GLOBE predviđa mogućnost uključivanja novih škola i na temelju završene obuke učitelja i nastavnika za samo jedan dio protokola, stručni skup u Karlovcu prilika je i za uključivanje novih škola, odnosno novih GLOBE voditelja.

 Stručni će skup početi plenarnim izlaganjima u popodnevnim satima, u četvrtak12. ožujka. Petak, 13. ožujka sudionici će provesti u grupi za koju su se opredijelili, što će im omogućiti usvajanje/ obnavljanje temeljnih znanja i usavršavanje vještina, razmatranje aktivnosti poučavanja (Learning activities), upoznavanje GLOBE baze i načina obrade/ interpretacije podataka te promišljanje o istraživačkim GLOBE projektima. Subota, 14. ožujka ostaje za  kraću, zajedničku terensku nastavu, s ciljem objedinjavanja sadržaja te za aktualne obavijesti i završnu raspravu.

program stručnog skupa  (word)    obavijest o mogućnostima smještaja  (word)  ostale informacije   (word)

popis sudionika po podrucjima (excel)

   
Novosti GLOBE škole Priručnik za mjerenja GLOBE u nastavi Suradnja GLOBE škola - projekti Susreti GLOBE škola Linkovi Kontakti Arhiva

 

na početnu str.