Stručni skup za voditelje Programa GLOBE, Ludbreg, 21. do 23. ožujka 2010.


Mogućnost smještaja:

  U centru Ludbrega nalaze se hoteli Crnković koje predlažemo za smještaj tijekom stručnog skupa. Informacije o hotelskoj ponudi i cijenama te kontakt za rezervaciju smještaja potražite na adresi :  http://www.hotel-crnkovic.hr
 Za sudionike GLOBE seminara rezerviran je određeni broj soba u hotelu Amalia, gdje se planira i otvorenje skupa u nedjelju 21. ožujka 2010.
Budući da će škola domaćin osigurati objed u ponedjeljak, 22. ožujka, preporučujemo korištenje usluge hotela na bazi polupansiona (doručak i večera).

 Dolazak u Ludbreg – prometne veze, transferi

 Nažalost, nedjeljom su prometne veze za Ludbreg iznimno slabe. Stoga, ako dolazite javnim prijevozom preporučujemo korištenje autobusne ili željezničke veze do Varaždina (iz Zagreba autobus za Čakovec polazi u 13:45, a u 15:30 je u Varaždinu).
 U Varaždinu treba uzeti vlak za Ludbreg, koji kreće u  16:09 sati.
OŠ Sveti Đurđ osigurat će transfer na relaciji škola - hotel za ponedjeljak i utorak.
 Za dodatna pojašnjenja ili eventualno potrebnu pomoć u dolasku, možete kontaktirati našeg ljubaznog domaćina - ravnatelja OŠ Sveti Đurđ, gospodina  Maria Bonteka na mobitel: 099/2297450 ili tel. škole: 042/830101, odnosno na e-mail: os-sveti-djurdj-001@skole.t-com.hr  i  mario.bontek@skole.hr  

 Zbog navedenih ograničenja u dolascima, fakultativni će program početi u 17 sati, a otvorenje skupa održat će se od 19 sati do 20 sati.
 

natrag